Keinuva Lahna sätkii taas!


Keinuva Lahna toukokuun lopulla 2015. Jarkko Martikainen, Petri Tiainen, Janne Mannonen, Tuomas Huttunen, Sami Käyhkö, Jukka  Mantere, Leo-Pekka Lyytikäinen (ja kyykyssä) Jussi Ollila ja Jarkko Strandman. Kuvat otti Tomi Riionheimo. 

Keinuvan Lahnan jo kauan sitten loppuunmyydyt EP:t Runosielu ja Haaleita kylpyjä julkaistiin uudelleen vinyyliälppärinä 6.6.2015. Uusintajulkaisun kunniaksi soitimme juhlakeikan Ilosaarirockissa 18.7.2015. ja ennakkokeikan Helsingin On The Rocks -klubilla perjantaina 17.7.2015. Oli hienoa. Kiitos kaikille yhteisestä ilosta.


Avautuvakantisella LP:llä on mukana myös aiemmin julkaisematon kappale Homokemikaaleja. Kansitaiteesta vastaa yhtyeen ensimmäinen laulaja ja tekstinikkari Ville Pirinen ja älppärin mukana seuraa tekstiliite jossa Ville ja kitaristi Jussi Ollila muistelevat yhtyeen uraa. Jarkko Martikainen on myös kirjannut liitteeseen Elme Records -levy-yhtiön historiaa ja muistoja 90-luvun alun suomalaisesta marginaalimusiikkikentästä.
Runosielu/Haaleita kylpyjä LP:n kannen piirsi Ville Pirinen

Eikä tässä vielä kaikki: Mukana tulee myös CD jolta kaikkien vinyylibiisien lisäksi löytyvät bonusraitoina aiemmin julkaisemattomat kappaleet: Miguel ui huoneessaan ja Ansaittu jano.

LP:n ja CD:n masteroinneista vastaa yhtyeen molemmat EP:t aikoinaan äänittänyt ja miksannut Tuomo Valtonen.
 

Osta levy

Levyn julkaisi Indie Films Oy:n julkaisumerkki Hankikanto joka jakeli levyn itse. Painos on toimitettu kokonaisuudessaan levykauppoihin:

Paitoja ja kasseja 

Oheistuotteita saa ehkä vielä joskus Jokisen Valinnasta mutta tällä hetkellä paitavalmistamo on suljettu. Akuutissa hädässä lähetä tiedustelu sähköpostitse osoitteeseen tomi.riionheimo(ät)indiefilms.fi
Tästä kuten useimmista muistakin paitakuvituksista vastaa Heikki Honkimäki joka taiteili levyjemme alkuperäiskannet.  

Keikat 

Videolähetyksessä Stig Carpelan kommentoi akuuttia tilannetta: